dilluns, 7 d’octubre del 2013

GERUNDA ROMANALa creació d'una nova ciutat
Els Serveis Educatius del MAC (Museu d'Arqueologia de Catalunya) en col·laboració amb un grup de professores i professors de la comunitat educativa de Girona, juntament amb els SEAE i el CdA Empúries  hem unit els nostres coneixements per oferir-vos aquesta activitat que té una doble vessant.

D’una banda, l’alumnat té la possibilitat de realitzar el taller Com era una ciutat romana com Gerunda?, centrat en la creació i fundació d’una ciutat romana, partint de l’exemple de Gerunda, com un bon referent per parlar i descobrir les ciutats romanes en general.
D’altra banda, el seguiment d’una visita per la ciutat, Descobrint la Girona Romana, en la que els alumnes descobriran les restes encara visibles del que va ser aquesta ciutat en aquella època.

Per a tota la informació de les activitats proposades i els recursos per portar-les a terme cliqueu a l'enllaç:
El passat 26 de setembre se'n va fer la presentació a la seu del MAC-Girona, és a dir al monestir romànic de Sant Pere de Galligants.
Per al curs vigent s'encarrilarà una nova proposta centrada en la Girona medieval. Ja li hem posat nom al nou projecte: Gallicantus.