dimecres, 27 de juny del 2012

Presentació del programa Arrela't a l'Alt Empordà


El dijous 14 de juny es va fer la presentació oficial del programa Arrela’t a l’Alt Empordà, amb l’assistència institucional del senyor Albert Bayot, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Girona; del senyor Jordi Aurich, director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de Girona; i del senyor Joan Maria Roig, conseller de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

L’acte el van presentar una bona part del grup de treball format per docents de centres públics, representants dels parcs i espais naturals de l’Empordà, representants de les entitats que en fan difusió, i membres dels serveis educatius de la comarca, i va comptar amb l’assistència d’un bon nombre de docents de la comarca, als que s’havia convidat especialment perquè traslladessin la proposta als centres respectius.

El programa Arrela’t a l’Alt Empordà té la intenció d’oferir de manera estructurada i coherent i en consonància amb les competències bàsiques, la visita i el coneixement dels diferents espais naturals de la comarca, al llarg de l’escolarització obligatòria.
Trobareu més informació a (http://sites.google.com/a/xtec.cat/arrela-t/home). Per al curs que ve es demana la col·laboració dels centres a validar (comprovant in situ i amb alumnat) les diferents propostes del programa.