dilluns, 26 d’octubre de 2009

Cap de Creus, cada cop més lluny


L'activitat pedagògica del CdA al cap de Creus es veu cada cop més limitada.
És una zona sense aixoplucs en cas de mal temps. Com aquell que diu és l'única activitat que el CdA pot anul·lar unilateralment si les previsions meteorològiques ho recomanen (tramuntana de força 7, per exemple).
També està limitada al nombre d'alumnes a causa de la mida dels autocars (55 places en total com a màxim) i dels grups simultanis que es poden fer.
Cal demanar permís al Parc Natural especificant amb detall el recorregut, i de trànsit a l'ajuntament de Cadaqués. Sortosament els responsables del Parc Natural ho faciliten al màxim.
I ara s'hi afegeixen els problemes de la deconstrucció del Club Mediterranée amb el corresponent trànsit de camions. A més de la prohibició absoluta de visitar els paratges propers a l'esmentada zona, una de les de més atractiu per als grups de Primària.
Finalment, i gràcies a la intervenció del Parc Natural, el CdA pot oferir les activitats de cap de Creus, però amb determinades condicions:
-les mateixes de nombres d'alumnes i de previsió meteorològica
-canviant el recorregut per Tudela
-tenint l'horari d'entrada i de sortida limitats per a la circulació de l'autocar
En resum, per Primària es proposa el recorregut que teniu a la imatge de dalt de tot.

Si teniu instal·lada la versió 5 del Google Earth podeu clicar a l'enllaç i després de descomprimir el fitxer, ja només us cal activar el vídeo que trobareu a "Llocs temporals".