dimarts, 29 de setembre de 2009

Comencen les activitats

Avui 29 de setembre el CdA Empúries ha iniciat la seva temporada d'activitats amb alumnes. Els alumnes han estat els de 2n d'ESO de l'institut Narcís Monturiol, de Figueres.
L'activitat que ha realitzat aquest centre és Camins de Calç, una de les prioritzades pel CdA a causa de la seva poca demanda.
És evident que el Montgrí és un dels espais especialment desconeguts pels catalans en general i pels empordanesos en particular. Un espai que esperem que sigui declarat parc natural el més aviat possible i que s'hi facin les intervencions necessàries per a la seva difusió i comprensió per part de la població.
El CdA Empúries ho ha vist sempre adequat, i aquesta ruta ja ha estat incorporada a l'oferta del CdA des del primer curs de funcionament.

A la imatge podeu veure un dels grups amb en Gerard assenyalant l'arc de descàrrega de la barraca dels Hereus, una de les barraques més ben conservades del Montgrí. Altres elements no estan tenint tanta sort i cal posar-hi solució, abans no es malmetin definitivament.