dimarts, 16 de desembre de 2008

Cap de CreusImpressionant la ventada a cap de Creus durant la sortida que van fer els alumnes de 5è i 6è del CEIP M Àngels Anglada de Figueres el passat dia 2 de desembre.
L'experiència de la visita en aquestes condicions -a més de donar una idea força precisa i directa de com es produeixen els fenòmens geològics derivats de la meteorització- comporta molèsties evidents a l'hora de recollir informació, de desenvolupar determinades tasques de recerca, i fins i tot de seguretat en moments del recorregut (fet que obligava a adaptar o fins anul·lar alguna de les activitats).
L'equip del CdA Empúries incorpora, doncs, ja definitivament, en el seu Reglament de Règim Intern, la decisió de no realitzar sortides al cap de Creus quan en la previsió del Meteocat del dia abans a la sortida (en l'actualització de les 11:30) s'indica que el vent serà de força 7.
Evidentment això pot provocar distorsió en les activitats pactades a les estades, però pensem que els criteris de seguretat han de ser prioritaris.