divendres, 20 d’agost del 2010

Trobada de Coordinació


En els cursos anteriors en diverses valoracions s'ha sol·licitat poder fer una trobada de coordinació amb menys assistents per tal de millorar l'atenció individualitzada per a cadascun dels centres.

Enguany -amb l'afegitó de disposar de menys dies per a preparar el curs- provarem de fer dues Trobades de Coordinació.

Una el 2 de setembre -dedicada especialment als centres que tenen estada durant el primer trimestre- i una altra el 30 de setembre -per als centres del segon i tercer trimestres-. Cas que algun centre li sigui impossible assistir a la "seva" trobada de coordinació i en canvi l'altra li fos més fàcil, només cal que es posi en contacte amb el CdA en general o amb el seu referent en particular.

Les trobades de coordinació es consideren activitats de formació i cal inscriure's per tal d'obtenir el corresponent certificat (de 6 hores de formació, 4 de les quals són presencials al CdA).

El codi per a accedir a la inscripció de la Trobada de Coordinació del dia 2 de setembre és el 9000470521.

Per al dia 30 de setembre és el 9000480521.

La durada de la trobada és de 10:00 a 14:00. Es demana que els centres hagin mirat les diferents propostes del CdA, especialment les que se'ls ha fet arribar per correu electrònic a partir de les seves sol·licituds.

Personal de l'alberg també els informarà dels detalls de la manutenció i de l'allotjament. Es facilitarà el poder dinar en el mateix CdA, a les 14:00, per a aquells assistents que els interessi.